Chefz

Markt 14
4901 EP Oosterhout
Tel.: 0162 – 78 53 14
info@chefz.nl

Wijnsociëteit Oosterhout

proeflokaal van Chefz het reguliere adres voor de wijnproeverijen van Wijnsociëteit Oosterhout.

Maandelijkse proeverijen van Wijnsociëteit Oosterhout

Vanaf 12 september 2018 is het nieuwe seizoen van Wijnsociëteit Oosterhout, met als motto ‘Wie wijn beter proeft, geniet meer!‘

Wijnsociëteit Oosterhout is opgericht door wijnproevers, wijnliefhebbers en enkele vinologen die graag regelmatig ontspannen met elkaar wijn proeven. Het is een niet-commerciële vereniging voor sfeervolle educatie. Dat wil zeggen: van elkaar leren staat centraal.

De Wijnsociëteit is bedoeld voor iedere nieuwsgierige wijnenthousiasteling die meer van wijn wil weten en op een gezellige manier steeds beter in staat is wijn te proeven.
Op deze manier leer je beter wijn proeven, zonder dat je daarvoor een cursus hoeft te volgen.

Hiertoe organiseert de wijnsociëteit elke maand een proeverij op de tweede woensdag van de maand.
Deze maandelijkse bijeenkomsten/proeverijen hebben wisselende, specifieke thema’s, en worden georganiseerd door de leden zelf. Beurtelings houden leden een inleiding over een wijnonderwerp, presenteren wijnen en leiden de proeverij.

De maandelijkse proeverijen van Wijnsociëteit Oosterhout vinden plaats in het proeflokaal op de 1e verdieping van Chefz Proeflokaal op de Markt in Oosterhout. Uiteraard nemen de leden van de Wijnsociëteit deel aan deze proeverijen, maar ook niet-leden zijn welkom.

Voor meer informatie: www.wijnsocieteitoosterhout.nl